Více než 500 položek jachtařských potřeb skladem.
SUUNTO YACHTSMAN – Jen to nejlepší pro aktivního námořníka.
Yachtsman spojuje technologii s funkčností a zaručuje přes svůj exkluzivní vzhled snadné zvládnutí i těch nejtěžších nástrah, které by Vás mohly na moři potkat.
Boloňská omáčka – Vyrobeno bez konzervačních látek, unikátní technologie sterilizace, skladování při pokojové teplotě do 30 C, trvanlivost 10 let, rychlá a snadná příprava.
Bramboračka s lesními houbami – Vyrobeno bez konzervačních látek, unikátní technologie sterilizace, uvařený pokrm se rychle zahřeje na 120°C při tlaku 250 kPA a následně se ochladí, skladování při pokojové teplotě do 30 C, minimální trvanlivost 120 měsíců, rychlá a snadná příprava
Bramborová polévka – Vyrobeno bez konzervačních látek, unikátní technologie sterilizace, skladování při pokojové teplotě 30 C, trvanlivost 120 měsíců, rychlá a snadná příprava
Butter chicken – Vyrobeno bez konzervačních látek, unikátní technologie sterilizace, uvařený pokrm se rychle zahřeje na 120°C při tlaku 250 kPA a následně se ochladí, skladování při pokojové teplotě do 30 C, trvanlivost 120 měsíců, rychlá a snadná příprava
Červené kari s kuřetem – Vyrobeno bez konzervačních látek, unikátní technologie sterilizace, uvařený pokrm se rychle zahřeje na 120°C při tlaku 250 kPA a následně se ochladí, skladování při pokojové teplotě do 30 C, minimální trvanlivost 120 měsíců, rychlá a snadná příprava
Chilli sin Carne s tempehem – Bezmasý, lehce pikantní mexický pokrm s nahrubo nakrájeným přírodním tempehem na rajčatovém základu s červenými fazolemi, kukuřicí a červenou paprikou
Čočka po orientálsku – Vyrobeno bez konzervačních látek, unikátní technologie sterilizace, skladování při pokojové teplotě do 30 C, trvanlivost 10 let, rychlá a snadná příprava
Čočková polévka – Vyrobeno bez konzervačních látek, unikátní technologie sterilizace, skladování v pokojové teplotě do 30 C, snadná a rychlá příprava, trvanlivost 120 měsíců, rychlá příprava
Dršťková polévka – Vyrobeno bez konzervačních látek, unikátní technologie sterilizace, skladování při pokojové teplotě do 30 C, trvanlivost 120 měsíců, rychlá příprava.
Gulášová polévka – Vyrobeno bez konzervačních látek, unikátní technologie sterilizace, skladování při pokojové teplotě do 30 C, trvanlivost 36 měsíců, rychlá a snadná příprava
Hovězí guláš – Vyrobeno bez konzervačních látek, unikátní technologie sterilizace, skladování při pokojové teplotě do 30 C, trvanlivost 10 let, rychlá a snadná příprava.
Hovězí přední kousky – Vyrobeno bez konzervačních látek, unikátní technologie sterilizace, skladování při pokojové teplotě 30 C, trvanlivost 120 měsíců, rychlá a snadná příprava
Hovězí Stroganov – Vyrobeno bez konzervačních látek, unikátní technologie sterilizace, skladování při pokojové teplotě do 30 C, trvanlivost 10 let, rychlá a snadná příprava.