Více než 500 položek jachtařských potřeb skladem.
Kuřecí po zahradnicku – Vyrobeno bez konzervačních látek, unikátní technologie sterilizace, skladování při pokojové teplotě 30 C, trvanlivost 10 let, rychlá a snadná příprava.
Kuřecí vývar se zeleninou – Vyrobeno bez konzervačních látek, unikátní technologie sterilizace, skladování při pokojové teplotě do 30 C, trvanlivost 120 měsíců, rychlá a snadná příprava
Marinované vepřové koleno – Vyrobeno bez konzervačních látek, unikátní technologie sterilizace, skladování při pokojové teplotě do 30 C, trvanlivost 120 měsíců, rychlá a snadná příprava
Maso dvou barev – Vyrobeno bez konzervačních látek, unikátní technologie sterilizace, skladování při pokojové teplotě do 30 C, trvanlivost 10 let, rychlá a snadná příprava
Polévka Boršč – Vyrobeno bez konzervačních látek, unikátní technologie sterilizace, skladování při pokojové teplotě do 30 C, trvanlivost 120 měsíců, rychlá a snadná příprava
Rajská s hovězím masem – Vyrobeno bez konzervačních látek, unikátní technologie sterilizace, skladování při pokojové teplotě 30 C, trvanlivost 10 let, rychlá a snadná příprava.
Roast Turkey – Vyrobeno bez konzervačních látek, unikátní technologie sterilizace, skladování při pokojové teplotě do 30 C, trvanlivost 120 měsíců, rychlá a snadná příprava
Rýžová kaše s rozinkami-Vyrobeno bez konzervačních látek, unikátní technologie sterilizace, uvařený pokrm se rychle zahřeje na 120°C při tlaku 250 kPA a následně se ochladí, skladování při pokojové teplotě, trvanlivost 120 měsíců, rychlá a snadná příprava
Segedínský guláš – Vyrobeno bez konzervačních látek, unikátní technologie sterilizace, skladování při pokojové teplotě do 30 C, trvanlivost 10 let, rychlá a snadná příprava
Směs na slané pečivo – SCD potravina, vyrobeno bez konzervačních látek, unikátní technologie sterilizace, uvařený pokrm se rychle zahřeje na 120°C při tlaku 250 kPA a následně se ochladí, skladování při pokojové teplotě, trvanlivost 12 měsíců, rychlá a snadná příprava
Španělský ptáček – Vyrobeno bez konzervačních látek, unikátní technologie sterilizace, skladování při pokojové teplotě 30 C, trvanlivost 10 let, rychlá a snadná příprava.
Srnčí maso na tymiánu – Vyrobeno bez konzervačních látek, unikátní technologie sterilizace, skladování při pokojové teplotě do 30 C, trvanlivost 120 měsíců, rychlá a snadná příprava.
Svíčková na smetaně – Vyrobeno bez konzervačních látek, unikátní technologie sterilizace, skladování při pokojové teplotě 30 C, trvanlivost 10 let, rychlá a snadná příprava.
Vepřové kousky z plece – Vyrobeno bez konzervačních látek, unikátní technologie sterilizace, skladování při pokojové teplotě do 30 C, trvanlivost 120 měsíců, rychlá a snadná příprava
Vepřové na žampiónech – Vyrobeno bez konzervačních látek, unikátní technologie sterilizace, skladování při pokojové teplotě 30 C, trvanlivost 10 let, rychlá a snadná příprava.